alege infoutilaje

Vanzari, Cumparari

Inchirieri utilaje

noi si second-hand

Utilizator: neautentificat

 

alege infoutilaje, infoutilaje, vanzari, cumparari, inchirieri, piese de schimb, service

Sectiuni:

 

 

 Categorii preferate ?

 

 

 

upgrade abonament

 

adaugare banner

 

upgrade abonament

 

 

 

Acasa » Alege infoutilaje

 

 

ALEGE INFOUTILAJE

 

   Mai mult decat un simplu site si mai degraba un portal in adevaratul sens al cuvantului, www.infoutilaje.ro ofera posibilitatea companiilor ce activeaza in domeniul masinilor, echipamentelor si utilajelor din diverse sectoare de activitate de a demonstra, de ce nu inca o data, ca au un cuvant de spus in segmentul lor de piata.

 

   Dupa experiente esuate ale unor portaluri asemenatoare ca structura dar care din diverse motive au ales sa adune in acelasi loc masini & utilaje, lenjerie intima, medicamente, portocale ambalate la "TIR" alaturi de alte bazaconii, a venit acum randul unui portal "serios" care sa se ocupe DOAR de un singur lucru: masini, utilaje si echipamente. Credem ca aici veti gasi locul ideal in care produsele si serviciile dvs. vor fi promovate asa cum se cuvine, intr-un website axat pe UTILAJE.

 

   Si daca am adus vorba de promovare, cei interesati ar TREBUI sa stie ca acest website permite 5 tipuri de membri din care 2 gratuite (recomandate simplilor vizitatori sau comerciantilor de ocazie) si 3 abonamente cu plata (Start, Business, Premium), ultimele doua oferind posibilitatea de achizitiona - NUMAI impreuna cu abonamentul - si anumite banner`e ce vor fi afisate pe intreaga perioada de valabilitate a abonamentului.

Un lucru deosebit de important si de care trebuie tinut cont este ca afisarea diferitelor produse si servicii se face in ordinea tipului de membru in sensul ca produsele, anunturile, serviciile, etc membrilor Premium vor fi afisate primele, dupa care cele ale membrilor Business si tot asa pana la Gratuit, respectand ierarhia:

  1. Premium
  2. Business
  3. Start
  4. Basic
  5. Gratuit

 

   De ce infoutilaje ?

 

• Pentru ca este unic, prin structura, forma si continut.

 

• Pentru ca te scuteste sa pierzi timp pe alte site-uri cu continut generalist unde gasesti de toate... numai ce cauti, nu !

 

• Pentru ca structura site-ului permite oricui sa identifice imediat categoriile de interes si astfel utilajele & serviciile care il intereseaza.

 

• Pentru ca este foarte bine optimizat pentru motoarele de cautare asigurand ca un potential client ajunge foarte rapid la produsele pe care le cauta, poate chiar cele pe care le comercializati; dvs. decideti daca le veti inscrie aici sau nu !

 

• Pentru ca poti sa iti faci reclama prin bannere publicitare.

 

• Pentru ca raportul de eficienta intre promovarea rezultata si efortul financiar depus este net in favoarea utilizatorului !

 

• Pentru ca utilizatorii sai au posibilitatea de a TESTA GRATUIT tipurile de abonamente, pe o perioada de timp cuprinsa intre momentul "upgrade-ului" si momentul "downgrade-ului" in caz de neplata a abonamentului (de regula 10 zile). Pe aceasta perioada tipul de membru ales este perfect functional.

 

• Pentru ca este un site "hand-made" sau pe romaneste facut de mana, dezvoltat pe o perioada de aprox. 5 ani incepand cu februarie 2007, avand mereu ca scop usurinta in utilizare si maximul de beneficii adus membrilor sai.

 

• Pentru ca editorii nostri verifica manual corectitudinea informatiilor pe care membrii site-ului le adauga; la noi nu veti gasi anunturi despre viagra, p*n*s enlargement sau cum sa slabesti 16 kg in 3 zile !

 

   asadar...

 

• Daca reprezintati o firma care activeaza in domeniul utilajelor industriale atunci, ei bine, ati gasit locul unde sa va expuneti echipamentele si serviciile !

 

• Daca societatea dvs. cauta metode si spatii publicitare de impact dar la costuri cat mai scazute atunci va invitam sa studiati oferta noastra de Publicitate

 

• Daca sunteti o companie/persoana in cautare de oferte, aici veti gasi o gama larga de echipamente si servicii de unde puteti alege.

 

 

Pentru a cunoaste si a beneficia din plin de toate posibilitatile care vi le ofera portalul www.infoutilaje.ro puteti consulta si unele sfaturi si articole in pagina Articole & Sfaturi

 

 

 

P U B L I C I T A T E :