intrebari raspunsuri

Vanzari, Cumparari

Inchirieri utilaje

noi si second-hand

Utilizator: neautentificat

 

intrebari raspunsuri, infoutilaje, vanzari, cumparari, inchirieri, piese de schimb, service

Sectiuni:

 

 

 Categorii preferate ?

 

 

 

upgrade abonament

 

adaugare banner

 

upgrade abonament

 

 

 

Acasa » Intrebari si Raspunsuri

 

 

Intrebari si Raspunsuri

 

I: Ce este link / legatura catre ... ?

R: Un link (in romaneste: legatura) este, asa cum si denumirea o indica, o legatura de pe un site catre un alt site. De exemplu, daca sunteti detinatorul site-ului www.ursul-brun.ro si pe una din paginile site-ului ati pus o legatura catre www.infoutilaje.ro deja ati realizat un link. Conditia ca un text sa fie considerat link este ca un utilizator care da click pe acel text sa fie redirectionat imediat catre locatia pe care o indica link-ul. Link-ul poate fi si sub forma grafica (foto). Un exemplu puteti vedea mai jos:

exemplu de link

 

I: Ce este "upgrade" si "downgrade" ?

R: "Upgrade" inseamna trecerea de la nivelul actual al tipului dvs. de abonament catre unul superior, de exemplu de la Gratuit la Business; altfel spus, un pas inainte ! Bineinteles, "downgrade-ul" este exact opusul "upgrade-ului".

 

I: Cum pot testa posibilitatile oferite de un cont de tip superior (upgrade) ?

R: Puteti face upgrade catre un tip de cont superior; vi se va emite factura proforma iar daca nu o platiti in termen de 10 zile contul dvs. va fi resetat la nivelul anterior (downgrade).

 

I: Cum fac sa renunt la afisarea unui banner de sectiune ?

R: In "contul meu", sectiuea de "Logo & Banner" -> "Adauga/Modifica Banner" din meniul derulant cu sectiuni se alege "[Alege sectiunea]"

 

I: De ce primesc mesaje de eroare atunci cand incerc sa specific un link catre site-ul dvs ?

R: Verificarea link-ului reciproc se face in mod automat de catre un script instruit in acest sens. De regula, acesta accepta ca locatia link-ului sa fie cat mai vizibila deci pe pagina principala (http://www.site-ul-dvs.com) sau intr-un subdirector (http://www.site-ul-dvs.com/folder/). Daca ati primit mesaj de eroare probabil ati incercat sa puneti link-ul in una din paginile foarte indepartate de pagina principala. Daca totusi credeti ca ati procedat corect va rugam sa ne contactati pentru a gasi impreuna rezolvarea.
Deasemeni va rugam sa nu incercati sa "pacaliti" sistemul deoarece din cand in cand verificarea se face si manual de catre unul din administratori iar in cazul detectarii unor "nereguli" consecintele nu sunt placute.

 

I: Am modificat denumirea firmei in contul meu insa la click pe banner-ul meu apare tot vechea denumire !

R: Mergeti in Contul dvs. la sectiunea dedicata bannerelor si efectuati o actiune (alegeti aceeasi sau alta categorie sau sectiune) dupa care apasati "Trimite".

 

I: De ce mi s-a refuzat produsul/anuntul/serviciul/piesa/oferta ?

R: Pentru a asigura informatii cat mai corecte si utile vizitatorilor nostri facem o verificare a reperelor (produse, anunturi, piese) care se adauga pe site; astfel, daca un anunt este gresit, incorect, abuziv, defaimator, etc etc. acesta poate fi temporar refuzat iar autorului i se va cere sa il revizuiasca explicandu-i-se si motivul. Daca dupa 3 avertizari utilizatorul nu modifica anuntul acesta va fi sters.

Pentru a fi sigur(a) ca anuntul dvs. nu va fi respins respectati indicatiile marcate cu litera "i" aferent fiecarui camp la adaugare sau modificare; acolo sunt informatii suficiente si indrumari pentru a inscrie un anunt corect.

Greselile pentru care un anunt nu va fi aprobat pot fi:

  • Incadrare gresita la categorie
  • Incadrare gresita la subcategorie
  • Mai multe repere in unul singur (adaugare colectiva, de ex. "masini de slefuit"; corect este "masina de slefuit")
  • Anunturi care nu au legatura cu specificul site-ului
  • Cuvinte nepermise, obsecene
  • Reclama la alte site-uri cu specific asemanator
  • Acumularea unui numar mare de cereri de revizuire

 

I: Cum fac sa am banner ?

R: In primul rand va trebui sa optati pentru un tip de membru Business sau Premium si sa achitati contravaloarea facturii proforma emise. Apoi sa solicitati firmei care v-a realizat website-ul sau departamentului dvs. de IT sa realizeze un banner animat dar care, ATENTIE, sa respecte limitele de dimensiuni (exprimate in pixeli, care sunt standard) si de marime a fisierului (exprimat in KB).

Daca tot nu gasiti pe cineva care sa realizeze acest lucru va putem ajuta fara obligatii financiare din partea dvs., insa va trebui sa solicitati acest lucru in mod expres, in pagina noastra de contact.

 

 

 

 

 

P U B L I C I T A T E :